Deutsch/German
English
GildenDKP auf Facebook
 

Forum

 

Another new question


Posts: 15
Joined: 06.01.2009, 19:39
PostPosted: 07.01.2009, 16:19
Hello again,

I read that you have to add all your items, so I am wondering if you can only add your items when you raid? I tried added them one by one from the loot tables, but it says I have to add a raid and person to the item. I want to just add the item now that way it will already be in the dkp system.

Thanks again,
Mortrisha

P.S. sorry for all the noob questions.

my url: http://www.hotrs.dkp4guilds.com
 

GildenDKP // Moderator
Posts: 609
Joined: 23.04.2007, 20:08
Location: Trier
PostPosted: 07.01.2009, 22:50
Theres no need to add Items into the DKP, they should be already in the database.
Mein Gildenportal von gildendkp.de
http://www.mondlichtreiter.de
Image[/url]
 

Posts: 15
Joined: 06.01.2009, 19:39
PostPosted: 08.01.2009, 00:49
that saves me a lot of time. Is there any other addons I need besides CT_RaidTracker?
Also I thought I had a boss progression on my site?

Thanks again for all your help,
Mortrisha

My Site: http://www.hotrs.dkp4guilds.com
 

GildenDKP // Moderator
Posts: 609
Joined: 23.04.2007, 20:08
Location: Trier
PostPosted: 08.01.2009, 02:36
CT raidtracker should do the job.

For your BossProgress, maybe you did not activate it inside of the DKP Adminarea?
Go into the adminpanel of the DKP and check your BossSuite Config.
Mein Gildenportal von gildendkp.de
http://www.mondlichtreiter.de
Image[/url]
 

Posts: 15
Joined: 06.01.2009, 19:39
PostPosted: 09.01.2009, 12:54
Hi, it wasn't installed so I clicked on install but I still dont see it on my site. I do see it on the left but nothing I can click on.

My url is http://www.hotrs.dkp4guilds.com

Thank you,
~Mortrisha~
 

Posts: 449
Joined: 08.05.2008, 07:46
PostPosted: 09.01.2009, 13:23
fixed

you have to give yourself the rights to see the bossprogress ^^
MfG
Fabian
GildenDKP
AdminTeam
 

Return to Problems managing



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests